Om os

Jeg hedder Louise og er mor til fire piger i alderen 6, 8, 10 og 14 år. Du er velkommen til at følge med i mit hverdagsliv på Instagram under navnet mortilfirepiger.dk 

Jeg vægter bæredygtighed højt. Alle frugtposer er tænkt som bæredygtige alternative til plasticposer og brug og smid væk kulturen. Mine frugtposer er lavet i de bedste materialer. GOTS certificeret økologisk blødt stof udenpå og med vandtæt og økologisk, fødevaregodkendt foer indeni. Lige til at tørre af med våd klud og genanvende. Alle frugtposer kan maskinvaskes ved 30 grader, gerne i vaskepose for at beskytte maskinen for navneperlerne. De kan holde til rigtig rigtig mange gange vask før farverne falmer.

Jeg har udviklet mit design gennem de seneste 14 år og er meget tilfreds med den nuværende størrelse og funktionalitet. Så er det også bare lidt hygge at barnet får sit eget navn på. :-)

 

Jeg får dem produceret på en systue i EU med gode arbejdsforhold - jeg syede dem selv til at starte med, men kunne ikke følge med efterspørgslen - hvilket jeg jo er meget taknemmelig for.

 

Jeg holder meget af naturen og dyrelivet, derfor går 5% af hver købt frugtpose til WWF fonden. Forsendelsesposerne er ligeledes bæredygtige og nedbrydes i naturen 100% efter 3 år. Bedre for miljøet end papirsemallage.

 

Tak fordi du støtter en lille virksomhed. Nye designs hjemtages ca. hvert år, alt efter hvor hurtigt jeg sælger ud af mit lager. Jeg driver denne lille shop i min fritid - og til daglig arbejder jeg som formuerådgiver i PFA Pension i Vejle. 

 

Mine frugtposer kan også købes her på siden: https://babypynt.dk/shop/oekologiske-frugtposer-53c1.html hvis du gerne vil betale med dankort.

Jeg har valgt at holde denne side uden betalingsmodul, da omkostningerne bliver for høje. Du er altid velkommen til at sende en ordre og betale med mobilepay. Jeg er gift med en revisor så han holder godt styr på mit regnskab :-) 

Rigtig dejlig dag til jer - send mig gerne en besked hvis du er i tvivl om noget.

 

Kærlig hilsen

Louise

 

Her får jeg et ordentligt møs af min yngstepige <3